fbpx

Főpróba a jubileumra: IWA Outdoor Classics 2023

0

Idén is megrendezték Európa legnagyobb fegyveres-outdoor kereskedelmi kiállítását. A rendezvény március 2-án kezdődött, és négy nap alatt 34.000 érdeklődőt vonzott a nürnbergi Messezentrumba.

Igaz, az IWA látogatószáma elmarad jópár európai vadászati kiállításétól, de ez az esemény inkább a kínálati oldaláról érdekes, hiszen több mint 1100 kiállító képviselte magát a világ 119 országából.

,,Csodálatos négy napon vagyunk túl. Az egész ipar, ami mögöttünk állt az elmúlt pár évben, megőrizve otthonát már együtt örülhet az IWA sikeres visszatérésének”. – nyilatkozta Thomas Preutenborbeck, a szervező NürnbergMesse GmbH tagja az esemény után. Azt is elmondta, hogy a sok pozitív visszajelzés, mind a kiállítóktól, mind a látogatóktól, bizonyítja, hogy a kiállítás jövője szilárd alapokra van helyezve.

A koronavírus után a rendezvény tavaly nyitotta meg először kapuit, melyen még jócskán érzékelhető volt a gazdasági nehézségek hatása. Éppen ezért az idei kiállítás fontos volt annak feltérképezése szempontjából is, hogy sikerült-e visszarázódni a régi kerékvágásba.

Különösen azért lényeges ez, mivel a jövő évben lesz az 50. IWA, melynek várt sikerességét illetően az idén látottak alapján a szervezők és a kereskedők egyaránt bizakodóak lehetnek.

50. IWA Outdoor Classics: 2024. február 29. – március 3.
Helyszín: Messezentrum Nürnberg

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*