fbpx

November

0

Kissé késve, de megérkezett a nagybetűs ŐSZ. Igaz, már bármelyik pillanatban megjelenhetnek a karácsonyi díszek a boltokban, egyelőre a vadásztársaságok és a puskaforgatók az apróvadvadászatokra koncentrálnak. Épp ezért e szellemben készült legújabb lapszámunk is.

Számvitel rovatunk az első apróvadas epizódhoz ért, melynek alanya nem is lehetne más, mint hazánk leggyakoribb vadja, a mezei nyúl.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy “vaddisznóvadászat” az óvodaudvaron, ami több gyereknek traumát okozott… Hogy hogy is történt, és mi ebből a tanulság, megtudhatják olvasóink a 19. oldalon.

Megosztó téma; a hangtompító. Bár nekünk is voltak/vannak fenntartásaink, igyekeztünk félretenni előítéleteinket… Kimentünk a lőtérre, hogy lássuk, hogy is néz ki és hogyan viselkedik ez a “szerkezet” működés közben…

Történetek a múlt és a jelen apróvadvadászatairól külhonból és Magyarországról…

Merre tovább magyar vizsla? Utoljára hangzik el a kérdés – legalábbis egyelőre – lapunk hasábjain. Összegzés a korábbiakban felelevenített beszélgetésekből, néhány véleménnyel fűszerezve. A következő hónapban pedig a nemrég lezajlott Országos Vizsla Főverseny lesz a terítéken…

A Magyar VADÁSZLAP hamarosan elérhető az újságárusoknál! Megköszönve olvasóink bizalmát és támogatását,  szeptember után ezúttal is egy megszokotthoz képest bővített oldalszámú újságot vehetnek majd kézbe.

Ne feledjék kedves olvasóink, ha szeretnének előfizetni, vagy megújítanák azt, december 10-ig a régi, 13 900 forintos áron tehetik meg akár itt, honlapunkon is!

 

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*