fbpx

Február

0

Ahogy a mondás tartja, az életben csak egyetlen dolog örök, a változás. Igaz ez újságunkra is, melyet – igazodva a jelenkor olvasói trendjeihez – új köntösbe bújtattunk… De hogy a tartalom változott-e? Nos, e kérdés megválaszolását már az olvasókra bízzuk…

A ritkán megrendezett rókahajtás: a kártevőgyérítés hatékony és izgalmas módja… De mit tegyünk, és mit ne tegyünk, ha eredményesen akarunk rókát hajtani? Kiderül a 8. oldalon!

Simagöröngyösről a kutyavilágba – a közkedvelt pro és kontra rovat folytatódik, ezúttal az ebek szemszögéből…

Megöli a szakmát a vadásztársasági demokrácia? Kinek a felelőssége a szakszerű gazdálkodás? Mindig aktuális kérdésekről vadőrszemmel a 33. oldalon.

Egy sörétes fegyver, aminek csövét légvédelmi lövegekről mintázták: A senkinek sem ajánlott TOZ-123-as.

Bélmosó brigád – a társaság, amellyel mindenki szívesen vadászott volna. Na de kik voltak a tagjai? Mi volt a feladatuk? És honnan a cseppet sem elragadó megnevezés? A válaszokat Eördögh Tibor írása adja meg, melyet a 60. oldalon talál az olvasó.

Ahogy azt az olvasó már sejtheti, idén februárban is körbejárjuk a vadászat múltját, jelenét és jövőjét. És ha már jelen, ne feledjék, mi is ott leszünk a FeHoVán 2024 február 8-tól 11-ig, ahol e lapszámot is megvásárolhatják az olvasók.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*