fbpx

Három alkotó, három stílus

0

A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum Vadászati Múzeumának Széchenyi-Kittenberger terme egy különleges képzőművészeti kiállításnak ad otthont 2024. augusztus 9-ig. A Vadvilág női szemmel című tárlaton három művész, Boros Andrea, Prihoda Judit és Valaczkai Erzsébet egyéni stílusú állatábrázolását követhetjük nyomon az alkotásaik segítségével.

A három alkotó balról jobbra: Boros Andrea, Valaczkai Erzsébet és Prihoda Judit

A képzőművészetért rajongóknak ez a kiállítás igazi szívet és lelket melengető, hiszen három kiemelkedően tehetséges festő-és grafikusművész érzelemvilágát, látásmódját szemlélhetik egyszerre. A megnyitón szép számú érdeklődő jelent meg, mely igazolta Prihoda Judit festő-és grafikusművész ötlete nagyszerűségét, miszerint Ők hárman együtt mutassák be alkotásaikat.

Első közös kiállításuk a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban nyílt meg, melyen szintén óriási volt az érdeklődés. A keszthelyi tárlatot Galamb Gábor, a Kaszó Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg 2024. május 18-án. A művészi hangulatot fokozta egy zenei válogatás, melyet Matyikó Boglárka klarinéton és Sós Csilla hegedűn adott elő. Jó szívvel ajánlom, hogy aki teheti látogasson el Keszthelyre és tekintse meg ezt a páratlan kiállítást a Vadászati Múzeumban augusztus 9-ig!

 Képek és szöveg: Polster Gabriella

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*