fbpx

Őszi fotós túra

0

Október 26-án és 27-én fotóstúrát szervez a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság a Kis-Sárréten. A túra kiindulópontja a Bihari Madárvárta.

Maga a fotóstúra szombaton zajlik, de igény esetén már pénteki érkezésre is lehetőség van. Ebben az esetben – térítés ellenében –, szállást tudnak biztosítani Biharugrán, a Bihari Madárvártában (GPS-koordináták:E 46o58’32.40″ K 21o38’28.29″).
A program pénteken este egy diavetítéssel egybekötött előadással (workshop) kezdődik a Madárvártában. Amennyiben a résztvevők hoznak magukkal saját maguk által készített fotókat, azokat is szívesen bemutatják.
Szombaton két szakvezetéses gyalogtúra keretében kaphatják lencsevégre a bihari táj szépségét. Délelőtt a Vátyoni-erdőbe, délután pedig a Biharugrai-halastavakhoz látogathatunk el. Az őszi természet számtalan fotótémát kínál: gyönyörűek a színek és változatos a madárvilág.
A program részvételi díja 1500 forint, amely étkezést nem tartalmaz. A szervezők kérik, hogy a résztvevők enni- és innivalót, valamint megfelelő felszerelést hozzanak magukkal!
Bejelentkezés és további információ a programmal és a szálláslehetőséggel kapcsolatban:
Motkó Béla, természetvédelmi őrkerület-vezető, +36-30/277-3514.
Forrás: kmnp.hu
Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*