fbpx

Jövő héten FeHoVa!

0

Ismét eltelt egy esztendő, s ha február, akkor az a vadászoknak nem csak a vadászati év végét, hanem egyben a FeHoVa idejének eljöttét is jelenti. Természetesen lapunk ezúttal sem marad ki a kiállítók sorából. Az A pavilon 201/B standjánál várjuk Önöket!

De mivel is?

Aki előfizet a Magyar VADÁSZLAP-ra – akár a FeHoVa ideje alatt, és legyen az új vagy éppen régi olvasó – nagy eséllyel indulhat a vasárnap (február 21-én) 14 órakor, a standunknál tartandó sorsoláson, amelynek fődíja egy gímszarvasbika elejtése, a Bakonyerdő Zrt. jóvoltából. Erről a nyereményről annyit érdemes tudni, hogy a nyertesnek semmi költsége nincs, csak vadásznia kell az idei bőgésben, három napon keresztül, és elejtenie egy 6-7 kilogrammos agancstömegű bikát. A sorsolás második díja egy őzbakvadászat, 300 grammos agancstömegig. Szintén ugyanezen a sorsoláson fogunk kihúzni egy harmadik szerencsés előfizetőt, aki részt vehet az év végén tartandó szerkesztőségi társasvadászaton. Továbbá: ha a kiállítás ideje alatt standunknál fizeti elő a lapot erre az esztendőre, akkor önnek egy ötezer forint értékű könyvvel kedveskedünk. Ha a kiállításon, szombaton 12 óráig – új előfizetőként – fizeti elő a lapot erre az esztendőre, akkor a korábban említett ajándékkönyvön kívül részt vesz – a csak és kizárólag a születésnapi ajándékozás keretében megtartott – külön sorsoláson is, melyen egy Zeiss Terra 8×42-es keresőtávcső talál majd gazdára (lapunk és a Blaser Magyarország Kft. jóvoltából). Ennek az eredményhirdetése szombaton, körülbelül 13.30 órakor lesz a nagyszínpadon – közvetlenül a Vadászkürtös fesztivál és 3. Ifjúsági vadászkürtös verseny után, az 5. Fehova Kupa szarvasbőgő bajnokság előtt – egy kis születésnapi megemlékezés keretében, amelyre mindenkit ezúton is szeretettel meghívunk.

Lapunk standján ezúttal is számos hazai íróval találkozhatnak a látogatóask. Idén dr. Faragó István (február 19-én, pénteken), Bors Richárd (a FeHoVa alatt végig) és Bálint Elemér (február 21-én, vasárnap) dedikálja majd újonnan megjelent kötetét, mellettük pedig ifj. Ugrósdy Péter (február 20-án, szombaton) és Pintér Norbert (a FeHoVa alatt végig) is személyesen ajánlja az előző évben kiadott könyvét.

 

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*