fbpx

Támogatói felkérés

0

Április 20-21-ei időponttal kerül idén megrendezésre a VII. Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő Rakonczai Péter Emlékverseny. Az idei tanévben a Soproni Egyetem közösen a Herman Ottó Szakkollégiummal vállalta a megtisztelő feladatot, hogy a versenyt megszervezze és lebonyolítsa.

A Gödöllői Vadászati Szakkollégium által 2002-ben életre hívott verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen a felsőfokú tanintézmények részére, hogy egy országos vetélkedő során összemérjék hallgatóik szakmai tudását. A vetélkedő további célja a felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatok szorosabbá fűzése és új kapcsolatok kiépítése.

A vetélkedő egyéni és csapat versenyszámokat egyaránt tartalmaz. Az idei verseny 17 feladatból áll. Elméleti és gyakorlati megmérettetésekből egyaránt nem lesz hiány!

Amennyiben az Ön cége, társasága, baráti köre anyagi illetve egyéb hozzájárulással tudná rendezvényünket támogatni, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén szíveskedjenek velünk felvenni a kapcsolatot!

Főbb támogatóink felkerülnek a versenyre készített emlékpólókra, ami nemcsak a soproni, de a kaposvári, gödöllői, debreceni, állatorvosi egyetem diákjai között is hirdeti az erdő- és vadgazdálkodáshoz kapcsolódó vállalatok, intézmények, szakmai szervezetek és magánszemélyek nagylelkűségét és a szakma iránti elkötelezettségét!

A támogatásokat a Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítványon keresztül fogadjuk és kezeljük.

Támogatását az alábbi címre várjuk:

Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítvány

Forint folyószámla száma: Sopron Bank 17600011-00249205-00200004

Közleményben: OFVV 2018

További információ:
Telefon: +36-30/623-2815

E-mail cím: eliastibor1@gmail.com

Erdész- Vadászüdvözlettel:

Éliás Tibor

erdőmérnök hallgató

Herman Ottó Szakkollégium elnöke

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*