fbpx

Legyen vadász féláron, s nyerjen NITECORE vadászlámpa szettet!

0

Nagyszabású nyereményjátékkal búcsúztatjuk a nyarat Facebook oldalunkon! A Venator Vadásztanfolyam (www.vadasztanfolyam.hu) felajánlásával egy szerencsés követőnk FÉLÁRON végezheti el a vadásszá váláshoz szükséges vadászvizsga felkészítő tanfolyamot! A helyszíni megkötés csak ennyi: a cég által az ország számos helyszínén indított tanfolyam valamelyikén kell részt venni.

A képzésről az alábbi információkat érdemes tudni:

– Saját készítésű, ingyenes tananyagokkal dolgoznak,

– Országszerte itt található meg a legmagasabb sikeres vizsgázói arány,

– A legnagyobb hazai tanfolyamszervező,

– Gyakorlati központú képzés, tanvadászatokkal,

– Az országban egyedüli főprofilú vadászvizsgára felkészítő képző, főállású, profi vadászati oktatókkal.

Aki részt kíván venni a nyereményjátékban és kész megtenni az első lépést a vadásszá válás hosszú útján, az kattintson ide és a hozzászólás szekcióban írja meg nekünk: Vadász akarok lenni! Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelentkezést csak ebben a formában és ezen a platformon tudjuk fogadni!

Fontos tudnivalók:

– A nyeremény egy személy számára szól. Átruházható, de egy éven belül fel kell használni, utána a kedvezmény érvényét veszti.

– A kedvezmény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

– A játékban magyarországi lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehetnek részt.

– Az ötvenszázalékos kedvezménynek nem feltétele az említett bejegyzés megosztása, illetőleg a szervezők oldalának követése, de megköszönjük a segítséget, s azok között, akik nyilvánosan megosztják a posztot NITECORE vadászlámpa szettet sorsolunk ki, a Venator Vadásztanfolyam és a Weigl Vadászbolt jóvoltából!

– A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

– Az ötven százalékos kedvezményt szeptember 24-én, hétfőn sorsoljuk ki, s a nyertes kilétét a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

– A NITECORE vadászlámpa szettet szintén ezen a napon sorsoljuk ki, a nyertes nevét a vadaszlap.hu-n fedjük fel.

Illusztráció

Illusztráció

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*