fbpx

Pirostojás Expressz

0

2019 április 20-án az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a Csanyiki Erdőház Erdészeti Erdei Iskola ismét megrendezi közös húsvéti gyermekprogramját. Ennek keretében különvonat közlekedik Andókútra, illetve Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára, valamint az erdei iskola a húsvéti ünnepkörhöz kötődő programmal várja a kicsiket és szüleiket.

A különvonat reggel 9:40-kor indul Miskolc-Dorottya utcáról Andókútra. A szerelvényre további felszállási lehetőség lesz Csanyik-Erdei Iskola állomáson is, 10:00 órakor. Az andókúti érkezést követően a hangulatos erdei forrástó partján húsvéti szabadtéri programokkal várjuk a gyermekeket és szüleiket. Az andókúti esemény után a különvonat visszaindul Csanyik-Erdei Iskola állomásra, ahol a közeli Csanyiki Erdőházban további gyermekprogramokkal készülnek az erdei iskola munkatársai. A nap várhatóan 15:45 órakor ér véget Miskolc-Dorottya utca állomáson. Szerelvényünk az időjárásnak megfelelő összeállításban zárt és nyitott személykocsikból áll majd.

A különvonaton való utazás feltétele az előzetes regisztráció! Az előzetes regisztráció határideje 2019. április 18. csütörtök 12:00

Jelentkezés / további tudnivalók: kisvasut@eszakerdo.hu

pirostojas_190420_plakat1

 

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*