fbpx

Bock&Roll Party 2019

0

Bock Pince, Villány, június 22.

A néphit szerint Szent Iván éjjele mágikus jelentőségű: minden eléri létezésének csúcspontját, a lehetőségek kitágulnak, bármi megtörténhet. Ezért a nyári napforduló előestéjén, június 22-én a Bock is csúcsra járatja a bulit és egy fergeteges Bock&Roll Party-val készül a gasztronómia és a minőségi zene kedvelői számára.

Több újdonság és meglepetés is várja a vendégeket ezen az estén a villányi Bock Pince Udvarán, ahol először mutatkozik be hivatalosan is a Bock&Roll termékcsalád legújabb tagja, a limitált kiadású, prémium Bock&Roll Gold 2017.

Az idei partin is kiemelt szerepet kap majd borkóstolás elmaradhatatlan kiegészítője, a gasztronómia. A Tetovált Séf, Serényi Zsolt kifejezetten erre az alkalomra kreált mini burgereivel hangolódhatunk rá az Óbor Étterem által kínált grillezett finomságokra.  Nincsen buli jó zene nélkül, így ezúttal a Bohemian Brass és a Magashegyi Underground élő koncertjei gondoskodnak majd a felhőtlen hangulatról. Bónusz programként pedig a Mercedes-Benz újdonságai is bemutatkoznak az este folyamán.

Nyomtatott

magashegyi

serényi

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*