fbpx

Megújul az ikonikus hátizsák

0

2020 tavaszán bővül a Kånken család: Két új terméktípussal bővül a Fjällräven ikonikus Kånken termékcsaládja: a válltáskaként is hordható Kånken Totepack és a Kånken Hip Pack övtáska 2020 tavaszától lesz elérhető. Ezen kívül a svéd gyártó a világszerte egyedülállóan népszerű, klasszikus Kånken hátizsákokból is új színváltozatokat dob piacra.

Åke Nordin 1978-ban az első Kånken megalkotásával egy olyan iskolatáskát készített a svéd diákok számára, amely enyhíteni tudta a tankönyvek cipelése nyomán kialakult derék- és hátfájdalmakat. Ezek a hátizsákok azóta a világ számos országában, széles körben elterjedtek és közkedveltté váltak, hiszen dizájnos és praktikus kialakításuk miatt a városban töltött hétköznapokban és a természetben tett kalandokhoz is alkalmas kiegészítők. Az ikonikus formatervezés mellett a gyártó számára fontos a megújulás is, így 2020-ban két új Kånken termékkel bővíti palettáját.

Kånken Totepack

A Kånken Totepack egy olyan válltáska, amely speciális kialakításának köszönhetően, igazából két táska is egyben – hordhatjuk a vállon, mikor épp a városban sétálunk, vagy pedig hátizsákként, ha éppen biciklire pattannánk, és nagyobb mozgásszabadságra lenne szükségünk. Amennyire csak lehet, hasonlít az eredeti Kånken hátitáskára, és ugyanúgy megtalálható benne a praktikus üléspárna a spontán kirándulások pihenőihez, valamint a 13 hüvelykes laptopok számára kialakított biztonságos rekesz, így azt sem kell otthon hagynunk, ha szükségünk lenne rá.

Fjallraven_Kanken_Totepack

Kånken Hip Pack

Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor az övtáska az egyik legdivatosabb kiegészítőnek számított? A Fjällräven 2020-ban ismét divatba hozza ezt a praktikus viseletet, és népszerű termékcsaládját kiegészíti a Kånken Hip Pack övtáskával. Egy ilyen kiegészítő segíthet, hogy az igazán fontos holmik mindig a kezünk ügyében legyenek. A Kånken övtáskán három fő zseb van: egy elől, egy hátul és egy nagyobb cipzáras zseb középen, melyet belül még egy plusz zsebbel is elláttak. A táska az eredeti Fjällräven Kånken anyagából készült, és az ikonikus logó is helyett kapott az elején.Fjallraven_Kanken_Hip_Pack

 

További újdonság, hogy 2020 tavaszán a legújabb terméktípusok mellett a klasszikus Kånken hátizsákokból is új színváltozatok kerülnek a boltok polcaira.

 

 

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*