fbpx

Nyerjen egy vadászhátizsákot!

0

Ahogy az eddigi években sem, úgy idén sem maradhat el a Fjällrävennel való közös nyereményjátékunk, amely díja ezúttal egy Singi Stubben hátizsák, valamint hozzátartozó oldalzsebek és puskatartó.

Ha részt szeretnének venni a megmérettetésben, akkor nincs más dolguk, mint bejelölni Facebook oldalunk bejegyzésnél azt a barátjukat, aki számára szívesen megnyernék ezt a táskát.

Miként lehet részt venni a játékban?

A játék a Facebookon, azon belül is lapunk oldalán (facebook.com/vadaszlap) zajlik december 9, déli 12 óráig. A kérdést tartalmazó bejegyzés (amely idővonalunk tetején található) alá várjuk a hozzászólásokat. A válaszolók között sorsoljuk ki a Singi Stubben hátizsákot, amelyet a Fjällräven magyarországi márkaképviselete, Fenix Outdoor Emerging Markets GmbH ajánlott fel.

Néhány szó a Lappland kollekcióról:

Ezeket a termékeket cserkelésre vagy  hegyvidékre tervezték, ahol gyakran zord időjárási körülmények között kell a vadászoknak a vad után járni. A továbbfejlesztett, hibrid ruhadarabokat tartalmazó összeállítás, a népszerű Keb szériára épül. A Lappland kollekciót olyan anyagokból alkották meg, amelyek követik a viselőjük mozdulatait és ellenállnak a zord időjárási viszonyoknak is.

Fontos tudnivalók:

ؘ– A játéknak nem feltétele a szóban forgó bejegyzés megosztása, de megköszönjük, ha segítitek munkánkat egy tetszikeléssel és egy megosztással, mert így tudunk nektek a jövőben is hasonló nyereményeket elhozni ide, a Facebookra.

– A nyeremény nem becserélhető, készpénzre nem váltható.

– A játékban csak tizennyolcadik életévüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező, magyar állampolgárok vehetnek részt.

– A nyereményt december 9-én, délután sorsoljuk ki, a nyertes nevét Facebook oldalunkon közöljük. Személyes adatot csak a nyertestől kérünk be, és azt csak a nyeremény továbbítása céljából használjuk. A nyeremény kézbesítése után minden személyes adatot törlünk.

– A játékot nem a Facebook bonyolítja és szervezi, az csak a játék felületeként szolgát. A promóció független a Facebooktól, amely a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, ezért az nem kapcsolódik a Facebookhoz. Ebből kifolyólag a résztvevők semmilyen igénnyel nem fordulhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjéhez.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*