fbpx

Ingyen gumiszett karácsonyra? Semmi sem lehetetlen…

0

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy elküldi vadászautójának fotóját a jatek@vadaszlap.hu címre! De lássuk a részleteket!

A Baltyre Hungary Kft. és Magyar VADÁSZLAP közös nyereményjátékában mindenki részt vehet, aki november 15-ig eljuttatja hozzánk erdőn-mezőn használt négykerekűjének .jpg formátumú, legalább 1 Mb méretű fényképét. A beérkezett felvételekből 16-án felteszünk egy galériát a Facebook-oldalunkra, s amelyik három jármű december 20-ig a legtöbb „tetszikelést” kapja, annak a tulajdonosa várhatja az értesítést, hiszen magáénak tudhatja az alábbi három nyeremény egyikét:

Az első helyezett négy darab gumiabroncs boldog tulajdonosává válik. Márkában és méretben nincs kikötés. A választék az offroadgumi.hu oldalon található!

A második legtöbb „lájkot” begyűjtő autó gazdája 15 ezer forint értékű utalványt és egy ajándékcsomagot kap (4 db gumiabroncs vásárlása esetén), míg a „bronzérmes” jutalma egy ajándékcsomag.

Sorsolás 2020. december 20-án!

Játékra jelentkező hozzájárul, hogy számára a Baltyre Hungary Kft. elektronikus levél útján – a játékot követően – személyes ajánlatot tegyen. Az adatkezelési szabályoknak megfelelően a játékra jelentkező személyes adatait kizárólag a játék szervezői (Vadászlap Kft. és Baltyre Hungary Kft.) kezelik, azt harmadik személy számára nem adják ki.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*