fbpx

December

0

Micsoda mozgalmas év! 30 évesek lettünk és többek között Világkiállítás is volt…

Eljött a december, az év egyik legszebb időszakával, az Adventtel, mely során várjuk a Megváltó születését. Tagi vadászatok, szép tarvadvadászatok, bősz disznóhajtások és próbás toronykakasok ideje ez, de két vadászat között nem árt, ha míveljük magonkat!

Ha már a riglik! Mennyit kell elébe fogni vajon? Megoszlanak a vélemények, s sok hibázás és sebzés az eredménye a gyakorlatlan kezeknek. Egy kis útmutatóval készültünk!

A világkiállítás és konferenciái szerencsére jó sokáig itt lesznek köztünk, s volt egy olyan konferencia, melyről az égvilágon alig tudott ember, mégis igen hasznos dolgokkal tért haza az, aki szemfüles volt: működő fogolyprogram-itiner, vagy a nagyvadgazdálkodás minimális területnagysága. Patkós madarunkról azonban esik még szó, folytatván Farkas Tibor cikkét, arra Papp István szerzőnk reflektál.

Aki amolyan „gadget-őrült”, mint mi is, az sem marad olvasnivaló nélkül: a Ssangyong Tivoli tesztje, legendás Mannlicherek, keresőtávcső, vadászhátizsák, sőt némi tippet is adunk az öltözködéshez, hogy legyen kényelmes és meleg a ruházat!

Az ünnepekre nem csupán egy jó fácánleves receptjével készültünk, hanem a mellékletünk is a vadételekről szól, hogy így tegyük teljessé a még rengeteg izgalmas kalandot, beszámolót, szakmai anyagot tartalmazó decemberi lapszámot!

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*