fbpx

Programajánló – Szarvasbőgő verseny lesz a Bakonyban

0

A Bakonyban, azon belül is a Burok-völgyben, Királyszálláson található Nagy-Magyarország Park idén első alkalommal rendezi meg szarvasbőgő versenyét, hagyományteremtő jelleggel. Az október 8-án megrendezésre kerülő megmérettetésre bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, hitelesen tudja utánozni a magyar erdők királyának hangját. A szervezők a szarvasbőgő-vetélkedő mellett számos kísérőprogrammal várják az érdeklődőket. Lesz például közös főzés, melyre maximum 5 fős csapatok jelentkezését várják. Tűzifát, asztalt, sörpadot és székeket a szervezők biztosítanak.

Emellett megtekinthető lesz egy különleges, magángyűjteményekből összeállított korsókiállítás. A királyszállási szabadidőparkban van még kiállítva a Nagy-Magyarország Park társszervezetének, a Trianon Múzeumnak a Magyar Kálvária (1918-1920) című ideiglenes tárlata, melyet a várpalotai Zichy kastély felújításának idejére hoztak létre.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletek megtekinthetők a Nagy-Magyarország Park honlapján. A versenyre, illetve a főzésre a rendezveny@nagymagyarorszagpark.hu e-mail címen lehet jelentkezni.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*