fbpx

Kártevővadászok találkozója Nagyszénáson

0
Kedves Olvasók!
A Successful Varminters of Hungary-vel, azaz a sikeres magyar ragadozóvadászok csoportjával 2023. július 9-én sikeresen lebonyolítottuk az idei SVoH Baráti Találkozót Nagyszénáson, a Sterbetz István Lőtéren. A  nap folyamán több mint ötven érdeklődő teljesítette a meghirdetett szituációs lőfeladatokat, konzultáltunk  ragadozóvadászati tapasztalatokról, elmeséltük egymásnak a legizgalmasabb vadászélményeinket.
A versenyünk  fővédnöke Horváth Mihály személyesen gratulált minden versenyzőnek és adta át a díjazottaknak az érmeket. Mindvégig velünk volt volt Répási Gábor is, aki a Hikmicro hőkamerákat, éjjellátó optikákat és rendkívül  felhasználóbarát vadkamerákat hozott magával. Ezeket mindenki kipróbálhatta, kérdezhetett róluk annak  reményében, hogy ezen eszközök legális használatára nemsokára már sokkal szélesebb körben kerülhet sor a  törvényalkotók szándéka szerint.
A rendezvény a közösen elfogyasztott ebédet követő eredményhirdetéssel és egy  ígérettel zárult: “Jövőre ugyanitt, újra találkozunk!”

Matuska Pál

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*