fbpx

Őzbakvadászok figyelem!

0

Mint olvasóink megszokhatták, időről-időre jelentkezünk a Facebook-on különféle nyereményjátékokkal. Alig két héttel az őzbakvadászat idénykezdetét követően úgy gondoltuk, igazán aktuális, érdekes, hasznos és tanulságos lenne, ha az április 15 és május 15. között elejtett őzbakokból adnánk közre egy csokorra valót.

Az ötlet megfoganását tett követte, így elkészült az igencsak egyszerű kiírás… A fődíjat, a Füleki Alex Levente által felajánlott, negyvenezer forint összértékű trófeaalátét-kollekciót az a résztvevő fogja megkapni, aki május 15-ig elküldi az info@vadaszlap.hu címre a 2020-as esztendőben lőtt őzbakjának terítékfotóját, majd a közösségi oldalunkra történő feltöltést követően a legtöbb kedvelést kapja. A képeket május 16-án tesszük közzé, és innentől kezdve két hét áll majd rendelkezésre, hogy a felvételeket a vadászok „tetszikelhessék”. Az e-mailben, kérjük, tüntessék fel az elejtés helyét és idejét, és esetleg az elejtés rövid történetét is!

S hogy mit kell tudni a nyeremény felajánlójáról? Júniusi lapszámunkból megtudhatják. Egyelőre – dióhéjban – csak annyit, hogy a Mátra lábánál, Kisnánán működő családi vállalkozás több mint 30 éve foglalkozik fafaragással, egyedi vadászbútorok, trófeaalátétek készítésével. Melyek kivétel nélkül magas minőségben, időtálló tölgyfából készülnek.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*