fbpx

Agancsozni indult, emberi csontokat talált

0

Nem mindennapi esetről adott hírt a napokban a Fox News. Egy férfi szarvasagancsok keresésére indult az USA-beli Kansas állam délkeleti részén. Csontokat talált, ám azok nem a területen élő fehérfarkú szarvasok fejéről származtak.

A feltételezéseknek a későbbi hatósági vizsgálatok is bizonyságot adtak, a férfi emberi csontokra bukkant. A maradványokról egyelőre nem sikerült megállapítani, hogy milyen korú illetve nemű embertől származnak. Éppen ezért az ügy későbbi vizsgálódást is igényel.

A helyi nyomozóhatóság és rendőrség nem gondolja, hogy a felfedezés bármilyen formában kapcsolatba hozható lakossági veszéllyel, tekintve, hogy a személy, akihez a maradványok tartoztak jóval régebben hunyhatott el.

Jelenleg az orvosi vizsgálatokra támaszkodva átnézik az utóbbi évek bejelentett eltűnéseit a területen. Egyelőre arra sem lehet válaszolni, hogy az elhunyt halálát a külső körülmények vagy erőszakos cselekedet okozta-e.

Egyébként többször előfordult már, hogy vadászok oldottak meg eltűnési eseteket agancskeresés közben az Egyesült Államokban, tekintve, hogy az agancsozást a tengerentúlon közel sem korlátozzák hasonló szigorral, mint például hazánkban.

Megosztás

A szerzőről

Reagálj

*